Over ons | Contrain

Over ons

Over ons
string(4) "text" string(5) "image"
Historie
Historie

Contrain werd opgericht in 1998. Tegenwoordig opereren verschillende entiteiten binnen de Contrain-groep, waaronder twee uitzendbureaus en een bedrijf dat personeelsadviesdiensten aanbiedt. De Contrain Groep werkt samen met meer dan 100 bedrijven uit Polen en andere landen van de Europese Unie (voornamelijk Nederland en Duitsland).
Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een professioneel en efficiënt personeelsbeleid voeren. Wij werven medewerkers van veel verschillende niveaus, we kunnen goed en vlot schakelen. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Ons team - onze vestigingen

Contrain heeft veel locatiemedewerkers in dienst in Duitsland en in Nederland en heeft vijf vestigingen in Polen. Wij werken met ervaren teams die over veel kennis en kunde beschikken en daarnaast maken wij dankbaar gebruik van de frisse blik van onze jonge specialisten.

Nederland, Duitsland

Nederland, Duitsland

In het buitenland houden onze medewerkers zich bezig met de logistiek en klantenservice voor zowel werkgevers als werknemers. Onze verkoopmanagers, coördinatoren en sommige projectmanagers werken in zowel Duitsland als Nederland. De coördinatoren en projectmanagers zijn ook verantwoordelijk voor de zorg voor onze werknemers tijdens hun verblijf in het buitenland. De verkoopmanagers onderhouden vooral het contact met nieuwe zakenpartners.

Łódź

Łódź

Binnen onze vestiging in Łódź bevinden zich diverse afdelingen; Personeelsadministratie, Boekhouding, Operationele dienst, Klantenservice, Accountancy en Werving & Selectie. Dit is onze grootste vestiging in Polen.

Poznań

Poznań

Onze één na grootste vestiging. Hier vindt u de afdelingen Werving- en Selectie, Marketing, Operational, Klantenservice, Accountancy, Controle, Logistiek en Verkoop.

Przemyśl, Opole, Olsztyn

Przemyśl, Opole, Olsztyn

Dit zijn onze kleinere veldvestigingen. Daar houden we onze Werving- en Selectie activiteiten.

string(4) "text" string(4) "form"

Snel contact

Bent u werkgever en bent u op zoek naar werknemers? Wilt u vragen over samenwerking? Neem dan contact met ons op!