Contrain Group

Contrain Group
string(4) "text" string(5) "image"
Geschiedens
Geschiedens

Contrain werd opgericht in 1998 en vanaf het begin actief in Nederland. Tegenwoordig opereren verschillende organisaties binnen de Contrain Group, waaronder drie uitzendbureaus en een bedrijf dat personeel- & organisatieadvies aanbiedt. De Contrain Groep werkt samen met meer dan 100 bedrijven in Polen, Nederland en Duitsland. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een professioneel en efficiënt personeelsbeleid voeren en werven wij lokaal medewerkers van diverse niveaus. Zo zijn er altijd medewerkers die perfect passen bij uw bedrijf. Kortom, kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

string(4) "text" string(5) "image"
Europees georiënteerd
Europees georiënteerd

Contrain is actief in Nederland, Duitsland, Polen en werkt voor meer dan 100 bedrijven met dagelijks 1000 medewerkers in onder meer de volgende sectoren:

  • Logistiek
  • Voedselproductie
  • Land- en (glas)tuinbouw
  • Recycling
  • Industriële productie

Ons team - onze vestigingen

Onze 120 collega’s werken met name in de 5 vestigingen in Polen en verspreid over Nederland en Duitsland. In teams met een mix van ervaring, kennis en kunde en met enthousiasme om de zaken op een frisse manier te bekijken en aan te pakken.

Nederland, Duitsland

Nederland, Duitsland

In Nederland en Duitsland houden onze medewerkers zich voornamelijk bezig met de logistiek en het contact met zowel werkgevers als werknemers. Onze Sales Managers, coördinatoren en projectmanagers werken afwisselend in zowel Duitsland als Nederland en Polen. De coördinatoren en projectmanagers zijn verantwoordelijk voor de zorg voor onze werknemers tijdens hun verblijf in het buitenland. De Sales Managers onderhouden vooral het contact met nieuwe zakenpartners.

Łódź

Łódź

Binnen onze vestiging in Łódź bevinden zich diverse afdelingen zoals Personeelszaken, Operations, Klantenservice, Accountancy en Werving & Selectie. Dit is onze grootste vestiging in Polen.

Poznań

Poznań

In deze tweede vestiging vindt u de afdelingen Werving & Selectie, Marketing, Operations, Klantenservice, Accountancy, Controlling, Logistiek en Sales.

Przemyśl, Radomsko, Opole, Olsztyn, Drezdenko

Przemyśl, Radomsko, Opole, Olsztyn, Drezdenko

Dit zijn onze 5 kleinere, lokale, vestigingen. Hier richten we ons voornamelijk op werving & selectie. Lokale aanwezigheid is belangrijk voor een goede intake van de kandidaten.

string(4) "text" string(4) "form"

Snel contact

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze diensten? Contrain helpt u graag om het juiste personeel te vinden. Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, zodat we er samen achter kunnen komen waarmee we u van dienst kunnen zijn.