Voor opdrachtgevers

Op zoek naar personeel? Maak kennis met onze diensten!

Voor opdrachtgevers
string(6) "bottom" string(4) "text"

Onze werknemers

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn met gemotiveerde werknemers, worden alle sollicitatiegesprekken persoonlijk gevoerd door onze recruiters.

Onze werkwijze is als volgt: na een telefonische intake met de sollicitant volgt een kennismakingsgesprek. Hierbij is het doel om de motivatie en de vaardigheden van de sollicitant inzichtelijk te krijgen. Is het een match? Dan kan de werknemer meteen aan de slag.

Het hele werving- en selectieproces voeren wij van begin tot eind zelf uit. Op deze manier kunnen we u verzekeren van competente werknemers.

De door ons geselecteerde werknemers kunnen rekenen op onze ondersteuning

Zorg

Onze werknemers kunnen rekenen op ondersteuning van onze projectmanagers en coördinatoren. Zo zorgen we ervoor dat we onze uitzendkrachten hulp en ondersteuning bieden tijdens hun verblijf in het land waar ze werkzaam zijn. Daarnaast krijgen zij toegang tot een werknemersportaal. Dit is de belangrijkste tool voor het uitwisselen van informatie

Accommodatie

Als opdrachtgever hoeft u zich geen zorgen te maken over het verblijf van uw personeel – dat regelen wij voor u. Voor al onze werknemers zorgen wij voor keurig ingerichte en gemeubileerde huisvesting. En natuurlijk SNF gecertificeerd!

Woon en werkverkeer

Ook het vervoer van en naar het werk wordt door ons geregeld. Afhankelijk van de afstand stellen wij een fiets of een auto ter beschikking aan onze werknemers.

Werken bij Contrain

Werken bij Contrain

Onze werknemers kunnen worden ingezet voor zowel seizoenswerk als werk dat het hele jaar beschikbaar is. Hierbij houden we rekening met de behoeften van u als opdrachtgever, maar ook met de beschikbaarheid van onze werknemers. Omdat wij ervoor zorgen dat onze werknemers altijd beschikbaar zijn voor werkzaamheden, blijft het personeelsverloop bij u beperkt. Hierdoor dalen de arbeidskosten.

Het A1 systeem

Het A1 systeem

Het door ons uitgezonden personeel werkt op basis van een A1-verklaring. Dit EU-document geldt als bewijs dat de uitzendkracht is verzekerd via de nationale, Poolse, sociale verzekeringspremies. De A1-verklaring garandeert dat de sociale verzekeringspremies aan de juiste instelling worden afgedragen. In het geval van Poolse werknemers is dit “ZUS”.

string(6) "bottom" string(4) "text"

Waar blinken wij in uit

Wij begeleiden onze werknemers op locatie.

Onze klanten waarderen onze goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wij zijn trots op onze professionals op kantoor.

Onze werknemers verdienen meer nettoloon met hetzelfde bruto bedrag, waardoor zij gemotiveerd zijn om langdurig bij ons te werken.

string(4) "text" string(4) "form"

Neem contact met ons op!

Bent u werkgever en momenteel op zoek naar uitzendkrachten? Neem dan nu contact met ons op!