Contrain Nederland

Contrain Nederland
string(4) "text" string(5) "image"

“Verbinden en ondersteunen van werkzoekenden en werkgevers, zowel in Polen als in andere landen van Europa.”
Voor de werkzoekenden betekent dit verbetering van de levensstandaard en voor de werkgevers verbetering van het competitieve voordeel.

string(4) "text" string(5) "image"

Contrain Nederland is onderdeel van de Contrain Group: een Poolse uitzend- en detacheringsorganisatie met verschillende werkmaatschappijen om voor onze klanten in Nederland, Duitsland en Polen specifieke oplossingen te bieden om het tekort aan gemotiveerde arbeidskrachten zo goed mogelijk op te lossen.

Binnen de Contrain Group zijn wij met meerdere uitzendbureaus actief; zo werken we in Polen vanuit Contrain Poland Sp. z o.o. (Poolse werknemers) en Flex-idea Sp. z o.o. (voornamelijk Oekraïners) in voornamelijk productie en logistieke bedrijven.

In Nederland werken we met Contrain Poland Sp. z o.o. (detachering Poolse werknemers) en Contrain NL B.V. (uitzenden Poolse werknemers) in diverse sectoren.

In Duitsland werken we met Contrain Poland Sp. z o.o. (detachering Poolse werknemers) en Contrain DE GmbH (uitzenden) en zijn voornamelijk actief in de logistieke sector.

Contrain is een Europees detacheringsbedrijf met roots in Polen.
Sinds 1998 zijn we actief op de Europese markt met als grootste markten Nederland, Duitsland en Polen.

 • Contrain is het grootste uitzend- en detacheringsbedrijf in Polen op gebied van detachering naar Nederland en Duitsland.
 • We hebben een ruime ervaring in plaatsing van medewerkers in sectoren zoals land- en (glas)tuinbouw, voedselproductie, recycling en logistiek.
 • Contrain beschikt over alle noodzakelijke certificaten en is NEN 4400 gecertificeerd.
 • Wij bieden onze medewerkers goede huisvesting, welke voldoet aan de SNF-normen, en bieden ondersteuning middels een Pools sprekende coördinator.
 • Contrain biedt zowel Poolse als Nederlandse arbeidsovereenkomsten, wat flexibiliteit biedt aan zowel opdrachtgevers als medewerkers.
 • Door onze lokale persoonlijke werving- en selectieactiviteiten kunnen we kandidaten met de juiste kwalificaties voor uw vacatures vinden.
 • Klanten van Contrain vindt u overal in Nederland. We kunnen dus uw organisatie en uw eventuele lokale vestigingen door geheel Nederland bedienen.
string(6) "bottom" string(4) "text"
string(6) "bottom" string(4) "text"

Door onze grondige kennis van zaken binnen uw sector kunnen wij gekwalificeerd en gemotiveerd personeel bieden met een toegevoegde waarde voor uw bedrijfsprocessen.

Onze kernactiviteit bestaat uit het leveren van HR diensten om onze klanten te ontzorgen bij de invulling van uw personeelsbehoefte. Hiermee dragen wij bij aan een continue verbetering van de bedrijfsresultaten van onze klanten.

Wij hebben ook aandacht voor de behoeften en ambities van onze mensen. Door de match van vacatures en kandidaten bereiken beide partijen hun doelstellingen. Dit resulteert in jarenlange relaties met onze klanten en medewerkers.

 • Kennis van zaken in uw sector
 • Eigen werving & selectie, training, payroll en andere HR ondersteuning
 • Legaliteit, betrouwbaarheid en opererend volgens de Nederlandse en Poolse fiscale regelgeving en arbeidswet
 • Equal pay
 • Sociale zekerheid via A1
 • Als eerste buitenlands bedrijf in NL gecertificeerd volgens NEN 4400-02
 • 24/7 ondersteuning en begeleiding van de werknemers door permanente aanwezigheid van projectleiders van Contrain in Nederland
 • Heldere contracten
 • Eenvoudige facturatie
 • Persoonlijke begeleiding door de projectmanager
string(4) "text" string(5) "image"

Contrain is al ruim 20 jaar actief in Nederland, Duitsland en Polen. Wij werken samen met meer dan 100 bedrijven waarbij we in de afgelopen twee decennia 20.000 medewerkers hebben ingezet voor tijdelijke werkzaamheden.

Contrain is aangesloten bij de Stichting Normering Arbeid en gecertificeerd volgens NEN 4400-02 (Contrain Poland Sp. Z.o.o.) waarbij “Equal pay” het belangrijkste uitgangspunt is.

Onze Poolse medewerkers starten vanuit onze Poolse entiteit en kunnen later, als ze dit willen, werken vanuit Contrain NL B.V. waarmee ze perspectief hebben op een loopbaan- en maatschappelijke ontwikkeling in Nederland.

Wij zorgen voor goede huisvesting voor onze medewerkers waarbij we huisvesting vastleggen in overleg met de opdrachtgever of woningen toewijzen uit ons eigen bestand. Onze huisvesting wordt regelmatig gecontroleerd door de Stichting Normering Flexwonen (SNF-keurmerk).

string(4) "text" string(5) "image"

Onze focus ligt op uw wensen en eisen om zo goed mogelijk invulling te geven aan uw vacatures. De Sales manager maakt een inventarisatie van uw specifieke personeelseisen.

 • Selectie & werving vindt plaats in vijf kantoren verspreid over Polen, waardoor we een grote diversiteit aan nieuwe kandidaten spreken, selecteren en werven.
 • Tevens selecteren we uit een groot bestand van kandidaten die eerder voor Contrain gewerkt hebben.
 • Met iedere nieuwe kandidaat vindt een persoonlijk interview plaats waarbij de vacature uitgebreid besproken wordt en de kandidaat getoetst wordt op kennis, vaardigheden en fysieke conditie.
 • De geselecteerde kandidaat reist daarna naar Nederland en kan op de afgesproken datum en locatie beginnen bij de opdrachtgever.
 • Veel kandidaten komen in een nieuw seizoen terug bij dezelfde opdrachtgever
 • Door werving van goede kandidaten reduceren we arbeidskosten en het personeelsverloop.
string(4) "text" string(5) "image"

Wij zorgen voor goede huisvesting voor onze medewerkers waarbij we huisvesting vastleggen in overleg met de opdrachtgever of woningen toewijzen uit ons eigen bestand.
Onze huisvesting wordt dan ook regelmatig gecontroleerd door de Stichting Normering Flexwonen (SNF-keurmerk).
Contrain beschikt in Nederland over een eigen team dat verantwoordelijk is voor een goede selectie van woningen, regelmatige controles op de status ervan, verzorgen van de inrichting en eventueel technisch onderhoud. Tevens zorgen zij voor de juiste transportmiddelen in de vorm van een fiets en/of bedrijfsauto.
En natuurlijk staan ze klaar om medewerkers (waar gewenst) bij te staan voor een bezoek aan een huisarts en/of ziekenhuis.

string(4) "text" string(5) "image"

Contrain is uw betrokken en betrouwbare partner voor invulling van uw flexibele werkschil.

 1. Samen inventariseren we uw wensen, eisen en verwachtingen.
 2. U krijgt een duidelijk voorstel met een heldere tariefstelling en afspraken.
 3. Onze afdeling Recruitment gaat voor u op zoek naar gemotiveerde, betrouwbare medewerkers, afgestemd op uw wensen.
 4. Wij organiseren huisvesting en transport in Nederland.
 5. Op de afgesproken datum arriveren de medewerkers bij u op het bedrijf.
 6. Met onze Projectmanagers wordt op reguliere basis de werkzaamheden, medewerkers en veranderingen in de planning besproken.
 7. Ons sales team houdt regelmatig contact met u om de gang van zaken en nieuwe ontwikkelingen door te spreken.
string(4) "text" string(4) "form"

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze diensten? Contrain helpt u graag om het juiste personeel te vinden. Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, zodat we er samen achter kunnen komen waarmee we u van dienst kunnen zijn.