Contrain levert een compleet pakket tegen een scherpe prijs! | Contrain

Contrain levert een compleet pakket tegen een scherpe prijs!

Contrain levert een compleet pakket tegen een scherpe prijs!

Wie zijn wij?
Uitzendbureau Contrain is al ruim 20 jaar actief in de bemiddeling van Poolse werknemers door geheel Nederland, in Polen en Duitsland. Juist voor de agrarische sector bieden wij een complete service van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zo werkten bijvoorbeeld afgelopen winter- en zomerseizoen weer honderden uitzendkrachten van Contrain bij bloembollenkwekerijen in Noord-Holland!

Waarin verschillen wij met andere uitzendbureaus?
Een groot verschil is dat wij het liefste werken met langere trajecten of projecten; van enkele weken/maanden tot jaarrond waardoor we een jarenlange relatie hebben opgebouwd met onze klanten. Onze werknemers zijn dan ook ervaren en willen graag voor een langere periode fulltime werken in Nederland. Door het persoonlijk contact met onze werknemers weten zij bij aankomst in Nederland precies wat ze gaan doen

Een compleet pakket
Wij leveren u een complete pakket: van werving en transport tot aan huisvesting en begeleiding, alles gecertificeerd. Maar natuurlijk ook ondersteuning bij het opstarten van een project en/of inwerken van nieuwe mensen. Uiteraard alles op basis van uw wensen! Kortom: Een compleet en kwalitatief hoogwaardig pakket dus, tegen een scherpe prijs.

Ervaren en gemotiveerde medewerkers
Contrain levert goede mensen die gemotiveerd zijn om in Nederland te werken. Doordat we alles voor de werknemers regelen, heeft de klant er verder ook geen werk meer aan. In Nederland werken tien collega’s met een Poolse achtergrond die zorgdragen voor de huisvesting, transport en begeleiding van de werknemers. Niet voor niets werd Contrain in 2019 als beste beoordeeld door Poolse gedetacheerde werknemers in Nederland!

Onze werkwijze
In het eerste gesprek met u inventariseren we wat de wensen zijn. Aan de hand daarvan werven we vervolgens onze medewerkers in Polen. Hiervoor hebben we vijf kantoren in Polen met zeventig gespecialiseerde collega’s. Iedere klant krijgt een projectmanager als vaste aanspreekpunt. Deze manager werkt vanuit Polen, maar is ook vaak in Nederland. Op deze manier kan u altijd met allerlei soorten vragen over de werknemers bij hem terecht.

Waarom samenwerken met Contrain?

  1. Contrain is het grootste uitzend- en detacheringsbedrijf in Polen als het gaat om het uitzenden van Poolse medewerkers naar het buitenland.
  2. We hebben 20 jaar ervaring in het plaatsen van medewerkers in diverse sectoren zoals bloembollenkwekers, (glas)tuinbouw, voedselproductie, logistiek en industrie.
  3. Door onze persoonlijke selectie & werving activiteiten in Polen kunnen we kandidaten met de juiste kwalificaties vinden.
  4. Contrain beschikt over alle noodzakelijke certificaten en is onder meer NEN 4400-2 gecertificeerd.
  5. Poolse werknemers werken graag voor Contrain omdat we goede huisvesting faciliteren conform SFN-normen en bieden ondersteuning middels een Pools sprekende coördinator in Nederland.
  6. Een beter bedrijfsresultaat door gemotiveerde en hardwerkende werknemers.

Regel nu uw personeel voor het komende seizoen!
Benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Mariet Reijnen, 06-5515 8446 m.reijnen@contrain.pl

Hans Leenhouts, 06-4153 1351 h.leenhouts@contrain.pl