PL
DE
BE
Contrain | Geschiedenis
32
page-template-default,page,page-id-32,page-child,parent-pageid-10,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Geschiedenis

Sinds 1998 zijn wij al actief op de Europese markt. Wij werken succesvol samen met bedrijven in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Italië maar ook in Polen zelf.

We zijn kleinschalig begonnen in de agrarische sector vanuit familiebedrijven en buurtsamenwerking. Inmiddels zitten we door heel Nederland en zijn we actief in de volgende sectoren: landbouw, logistiek, industrie en de voedingsmiddelenbranche. Sinds 2010 werken we ook in Zwitserland en vertegenwoordigen we het Cura Swiss programma. Dit project biedt jonge medisch opgeleide mensen de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen in het buitenland in de medische sector.

Vanaf 2012 zijn we ook in Duitsland gecertificeerd. Met succes vinden we ook daar onze weg in de industrie, logistiek, landbouw en de voedingsmiddelenindustrie.

Wij zijn trots op onze mensen! Meer dan 10.000 medewerkers hebben zich inmiddels bij ons aangesloten omdat ze vertrouwen hebben in onze organisatie. Zij zijn de motor van ons bedrijf, zij maken het verschil!