PL
DE
BE
Contrain | Hoogseizoen bij Contrain
1004
post-template-default,single,single-post,postid-1004,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,

Blog

Hoogseizoen bij Contrain

Het hoogseizoen is in volle gang. Begin april was er ‘Kom in de kas’. Bijna tweehonderd tuinbouwers openden hun deuren voor klanten en bezoekers. Dit jaar hebben meer dan tweehonderdduizend mensen kassen bezocht op 23 locaties door heel Nederland.

Bezoekers waren onder de indruk van de schoonheid en het uitgebreide kleurenpalet. Ze luisterden aandachtig naar de kwekers die hun kennis en ervaring met hen deelden. Het schitterende weer zorgde ervoor dat veel mensen per fiets naar de kassen gingen.

 

ogórki w szklarni

 

20160403_115903

De verschillende activiteiten die door de bedrijven waren georganiseerd lieten de bezoekers zien en ervaren hoe fascinerend de kassensector is. Overal hing een vrolijke en plezierige ontspannen sfeer. De kinderen genoten van overheerlijke (natuurlijke) paprika’s, komkommers, tomaten en aardbeien. Hun ouders werden in de gelegenheid gesteld kennis te maken met andere heerlijke soorten fruit, groenten en bloemen die in de kassen groeien.

 

 

 

                                                                                             

aga kom in de kas2In de provincie Limburg, op twee locaties van klanten van ons, hadden we stands geplaatst van Contrain waar werknemers van ons vertelden over hun werk bij Contrain.

 

 

 

kom in de kas logo

 

Het plukken van de paprika’s, tomaten en komkommers startte in maart en zal doorgaan tot eind oktober. Dit jaar zijn nieuwe tomaten- en paprikakwekers met ons gaan samenwerken, we hebben een toenemende vraag naar personeel in Nederland! Ook hebben we een samenwerking opgezet met een nieuwe kweker van hoog groeiende komkommers. Momenteel werven we aardbeienplukkers voor de periode tot eind augustus. Champignons worden het hele jaar door geoogst.

 

20160402_115334Naast het kweken van groenten hebben onze klanten ook loodsen waar groenten worden gesorteerd en verpakt. Wij werken nog altijd samen met onze Duitse buren; wij werven mensen voor sorteer- en verpakkingswerkzaamheden in de loodsen maar ook voor het bereiden van salades.

 

 

 

 

 

Het is zeker het vermelden waard dat wij met sommige opdrachtgevers al meer dan zes jaar samenwerken hetgeen toch wel betekent dat Nederlandse bedrijven vertrouwen hebben in ons en hun tevredenheid zorgt voor fijne werkomstandigheden en goede en stabiele arbeidsvoorwaarden. Dit alles is goed nieuws want door onze ervaring en het vertrouwen van onze buitenlandse vrienden kunnen wij ons, samen met u, verder ontplooien en groeien.

 

Wij zitten volop in het seizoen en we blijven mensen werven. Verspil geen tijd en vul het aanmeldingsformulier op onze website vandaag nog in of neem contact op met een filiaal in uw regio.

 

Tot ziens!