Aanbod voor de opdrachtgever

Op zoek naar personeel? Neem kennis van ons aanbod.

Wordt klant van ons

Bent u werkgever en bent u op zoek naar werknemers? Maak dan gebruik van onze diensten.

ONZE WERKNEMERS

Om onze klanten een zo passend mogelijk aanbod te doen, worden alle sollicitatiegesprekkken met kandidaten door onze recruiters persoonlijk gevoerd.

Na de eerste telefonische intake met de kandidaten volgt een afspraak om hun kennis en vaardigheden te toetsen.

Het hele werving-en selectieproces voeren wij zelf uit; van het begin tot het eind, juist om u het best passende aanbod te doen.

De door ons geselecteerde werknemers kunnen rekenen op een zeer brede ondersteuning van ons

Zorg – Onze werknemers kunnen rekenen op permanente ondersteuning door onze operationele coödinatoren die hen hulp en ondersteuning bieden tijdens hun verblijf in het land waar ze werkzaam zijn. Daarnaast krijgen zij toegang tot een werknemersportaal dat de belangrijkste tool is voor het uitwisselen van informatie.

Accommodatie – Als klant hoeft u zich geen zorgen te maken over het organiseren van het verblijf voor uw personeel – dat is onze taak. Voor al onze werknemers zorgen wij voor een keurig ingerichte en gemeubileerde huisvesting.

Woon en werkverkeer – Wij regelen ook vervoer van en naar het werk. Afhankelijk van de afstand stellen wij een fiets of een auto ter beschikking aan onze werknemers.

Werken bij Contrain

  • Werken bij Contrain

    Onze werknemers zenden wij uit voor zowel seizoenswerk als voor het werk dat het gehele jaar beschikbaar is. We houden rekening met zowel de behoeften van onze klanten als de beschikbaarheid van de werknemers. Omdat wij zorgen dat de door ons aangeboden werknemers altijd beschikbaar zijn voor bepaalde werkzaamheden, blijft het personeelsverloop bij de klant beperkt waardoor de arbeidskosten dalen.

  • Het A1 systeem

    Het door ons uitgezonden personeel werkt op basis van de A1 kaart. Aan de hand van dit EU-document wordt bevestigd dat de uitgezonden werknemer aangesloten is bij het nationale sociale zekerheidsstelsel. Het A1 formulier garandeert dat sociale verzekeringspremies naar de juiste instelling worden afgedragen. In het geval van de Poolse werknemers is dit „ZUS”.

Waar blinken wij in uit

Wij focussen ons op de voor u meest geschikte werknemers; iedere selectie wordt apart gedaan volgens uw opdracht.

Wij begeleiden onze werknemers op locatie.

Onze klanten waarderen onze goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Wij zijn trots op onze professionals op kantoor.

Onze werknemers verdienen meer nettoloon met hetzelfde bruto bedrag, waardoor zij gemotiveerd zijn om langdurig bij ons te werken.

Snel contact

Bent u werkgever en bent u op zoek naar werknemers? Wilt u vragen over samenwerking? Neem dan contact met ons op!

Newsletter

Meld u aan voor de nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van nieuwigheden bij Contrain.


* Door voor de nieuwsbrief aan te melden geef ik mijn toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens voor marketingdoeleinden.